legionella preventie

Autonome trolley

Ampelmann

Ampelmann heeft technologie om van een schip over te kunnen stappen op offshore constructies als windturbines en platformen. Basis van de techniek is een bewegingsgecompenseerde loopbrug. Aqitec heeft technologie ontwikkeld waarmee op een veilige manier kleine lasten automatisch over de loopbrug worden gebracht. Een werkend prototype is opgeleverd.

legionella preventie

Wasteshark

Ranmarine

Ranmarine haalt met automatisch varende boten drijvend plastic afval uit het water. Aqitec heeft de vormgeving, engineering en het composiet productieontwerp van de Wasteshark gedaan.

legionella preventie

Meetplatform en meetboei

Stichting Noordzeeboerderij

Stichting Noordzeeboerderij zet zich in voor het versnellen en versterken van de impactgedreven zeewiersector. Samen met een community van zeewierkoplopers en onderzoekers op het offshore North Sea Innovation Lab, werkt St. Noordzeeboerderij aan innovaties, kennis- en marktontwikkeling. Binnen het offshore lab is plaats voor onderzoek, pilotprojecten en testen. Aqitec heeft meegewerkt aan de realisatie van een meetplatform en een meetboei. Naast ontwerp, engineering en procurement hebben we een deel van de productie en samenbouw op ons genomen. Kijk voor meer informatie op: Noordzeeboerderij.nl

Contact

E-mail: info@aqitec.com
Telefoon: +31(0)641839404

Adres

Aqitec Projects B.V.
Max Gootelaan 7
3312 KK Dordrecht

Informatie

LinkedIn

Gegevens

©2020 Aqitec Projects B.V.
All rights reserved
KvK 77153014